2008. október 13., hétfő

Adventi naptár





Mondjátok meg miért van az, hogy mindig mást csinálok, mint amit kellene? Elmentem ugye zoknifonalért és vettem karácsonyi mintás anyagokat. Addig nézegettem itthon, míg kitaláltam kislányom első adventi naptárját, most még félkészen, vasalatlanul látjátok. Alulra lesznek felkötve a zöld és piros zsákok. Xszem helyett simán hímezgettem és varrtam. Pedig be kéne fejeznem cica313 júliusi calendar cats-ét.
A túl vastag gyapjúfonalból elkezdtem kötni magamnak egy sálat is, de nem jó a minta (5 sima, 5 fordított), mert bepöndöríti a kész anyagot, így le kell bontanom, pedig már jó 20 cm készen van. Esztert kérdeztem, hogy mi legyen belőle, elmélyülten megszemlélte a fonalat, majd azt mondta pa... :)
Tegnap pedig sétáltunk egyet a Városligetben és úgy sajnáltam, hogy nem vittem fényképezőt, mert csodaszép sárga, barna minden és olyan jó illat volt. Hát még egy igazi nagy erdőben milyen lehet.
Plusz haladtam a PIF ajándékkal is, de hát azt még nem mutathatom meg. :):) Schila készülj! :)

3 megjegyzés:

Szandrah írta...

Szia Kryx!
Kösz, hogy benéztél hozzám!
Eszter tényleg tündéri, és ha ő mondja, tessék abból a fonalból pa-t készíteni! (Lehet, hogy párnára gondolt saját magának, de az is lehet, hogy a pa az bármi más. Te vagy a mamája, neked kell tudnod ;-)!
Puszi nektek!
Szandra

Márti írta...

Szia! Kérek e-amil címet! :) Az enyémet megtalálod a blogomon! Márti

Kryx írta...

Márti, küldtem e-mailt, köszönöm! :)