2008. október 8., szerda

Popcorn RR befejezve

Na végre le tudtam fotózni, Bogyimami Popcorn RR utolsó macija. Nagyon klassz volt hímezni, főleg, hogy közeledik a karácsony. Ezennel bevégeztem ezt az RR-t is, az én kendőm már visszaért. Csodaszép lesz, 3 párna lesz belőle és nem győzöm megköszönni a többieknek a hímzéseket. Ezúton is köszönöm lányok: Ildib, Schila76, Draconiss, norcos1, nyqnq, edinacs, Clinique, bzsuzs és bogyimami, cica313!!! Ígérem, ha megvarrom, megmutatom őket.

Már csak a Calendar Cats van hátra, abból is 2, azaz kettő cica. Eddig 4 RR-ben vettem részt, de egy darabig kimaradok. Még készre kellene varrni azokat is, amik a szekrényben sorakoznak. :)
Ma voltam a Keletinél a Máthé textilboltban, nagy leárazás van, de a végén nem vettem semmit. Gyerekmintás anyagot kerestem, azt ők nem tartanak, viszont hímzett blúzanyaguk és polár anyag nagy mennyiségben, sokféle színben kapható. Tud valaki olyan boltot, ahol egyszínű sárga és egyszínű piros anyag kapható? Olyan patchwork keménységű anyag kellene nekem Manchester takaróhoz.

4 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

Nagyon szép lett! :-)

bogyimami írta...

fSzia Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm a karácsonyi macikát! Ezek szerint hamarosan haza is ér!
De legjobban Eszter kisasszony tetszik! Úgy gondoltam, ha már itt járok a blogod tájékán, akkor őt is meglesem! Csuda szép kislány!
Ezer köszöneta hímzésért, és várom haza a macikáimat!
Szeretettel: Bogyimami Évi

Kryx írta...

Bogyimami, még Cicának hímeznie kell rá, úgyhogy először neki küldtem vissza. :)
Köszönöm Eszter nevében is a bókokat. Nagyon édes, ha jössz a novemberi v. decemberi talira, oda el szándékozom vinni. :)

bogyimami írta...

Szia Kriszti!
A novemberi találkozóra nagyon szeretnék eljutni, a decemberi tali napján "játszóházas" programom van már. Jó lenne már "élőben" is megismerni egymást! és természetesen Eszterre is nagyon kiváncsi vagyok!
Puszi és ölelés: Évi