2008. szeptember 23., kedd

PIF és Eszter


Végre-végre-végre! Ma igazán tetszett az idő, mert sütött a nap és ezt kihasználva sétáltam egyet Esztivel a Városligetben. Persze félretettem a hímzéseket, majd most délután nekilátok, ha anya jön bébiszitterkedni. :)
Plusz kb 2 hónapja nagy elhatározásra jutottam, nevezetesen, hogy befejezem az összes megkezdett hímzésemet. (Csilla barátnőm rögtön megjegyezte, hogy akkor a Lanarte: Arab lányt is? :) Hát igen, az egyik kedvenc hímzésem, szülinapomra kaptam az esküvői tanúmtól, de mindig elsőbbséget élvez valami más, így még csak a lábainál van készen.
Most például a karácsonyi ajándékok készítése. A keresztszemes társaság karácsonyi húzásán egy kedves lányt húztam és már azt is kitaláltam, hogy mit készítek neki. Remélem örülni fog, ha megkapta, megmutatom a fotót.
PIF: Megvan az első jelentkezőm Schila személyében, úgyhogy most már csak két embert várok, aki szeretne ajándékot kapni tőlem.

UI: Eszti lányom este rájött, hogyan kell hátrafelé közlekedni, így elkezdett kúszni. Azt hiszem át kell pakolni sos a lakást, mert még nem igazán gyerekbiztos.

4 megjegyzés:

Judit írta...

Szia.
Csodaszép ez a Lanarte kép!!!

Carol Anna írta...

Boldog születésnapot kívánok! :-)

Kryx írta...

Az lesz az igazi, ha készre varrom a Lanartét, már alig várom. De előbb a kisebb lélegzető elkezdetteket kell befejeznem, hogy legyen időm. Bár azt hiszem, hazaviszem hétvégére és hétfőn megmutatom, mennyit haladtam. :)

Kryx írta...

Lányok, felvettelek titeket a bloglistámba! :)