2010. március 25., csütörtök

Holiday Exchang for Lindsay

Tralala: Guirlande d'oeufs részlet
Thread: The Gentle Art

Ezeket küldtem a Holiday Exchange keretén belül Angliába Lindsay-nek. Nagyon kedves levelet írt, hogy tetszik neki minden és nem ismerte eddig a Tralala mintákat. Egy olló és tűtartót csináltam neki TGA fonallal és a nyuszis dísz pedig Lieselotte ingyen mintája. Tűt babonából nem küldök sosem. :) Remélem Lindsay örömmel használja majd őket. Küldtem két csokit is és egy kis szalagot.

My Holiday Exchange presents received safely for Lindsay. She wrote me a nice email to say thank you for my presents. She don't know Tralala design before. I chose a point of Tralala design and stitched it with TGA thread. The bunny ornament is a free pattern from Lieselotte. I sent two chocolate and some ribbon.


8 megjegyzés:

Csandi írta...

Nem csodálom, hogy tetszett neki:))) Nagyon szépeket készítettél.

Eli írta...

Hello, nice to meet you. Thanks for joining my give away! The draw will take place next Monday. I wish you good luck and good weekend. Eli http://raccoltodautunno.blogspot.com

Edit írta...

Nagyon szep ajandekokat kuldtel. Ezt a Tralalat en is himeztem nemreg :)

unikat írta...

Nagyon aranyosak ezek a kis tartók.

Andulka írta...

Én is rátaláltam a blogodra, jövök még én is! :-)

KicsiKató írta...

Akkor én ezennel megtöröm a jeget:))) És fogok jönni sűrűbben, mert pl. ez az ajándékod (is) nagyon tetszik! Csak ne add fel a blogolást:)

Szép napot!

Kató

Kryx írta...

Köszönöm lányok! :) Tegnap Csanditól kaptam levelet, hogy a blogbeállításommal lehet a baj, mert ő bizony kommentel, de nem látja. :) Nos, írtam egy bejegyzést azóta, a hiba okát nem tudom, de bizony 21 megjegyzés várt jóváhagyásra. :) Köszi Andi és Kató, mert nélkületek csak csodálkoztam volna, hogy senki nem ír. :)) Hiba elhárítva!!!

Kryx írta...

Edit láttam is nálad tegnap, hogy milyen szép lett pirosban. :)