2010. március 17., szerda

CCN - Sweet Treats - Pite/Pie

CCN- Sweet Treats
Rusztikus aida és saját fonalak


Amikor tavaly karácsonykor Nina megcsinálta az LHN képét és mézeskalácsos dobozt csinált belőle rögtön arra gondoltam, hogy miért nem előbb jutott eszembe és csináltam én is ajándékba. Aztán mikor múlt héten hugommal beszélgettünk, hogy kinek és mit akar ajándékozni, eszembe jutott, hogy a fenti minta alkalmas arra, hogy pici doboztető minta készüljön belőle.
Mivel egyetlen darab crescent colours fonalam sincs, csak TGA és WDW, így fogtam és a meglévőket felhasználva, DMC-vel kiegészítve készült el az első próbadarab.
Aidára, mert hugom inkább gobleines, először nem kísérteném hímzővászonnal.

When I saw Nina's LHN gingerbread trio in her beautiful box I am very sad that I hadn't enough time to make it for Christmas. Last week I spoke my sister about Christmas's present. She would like to make some kind presents for her friends. I told her this idea and she decides to make some boxes with cookies. I don't have crescent colours threads, only TGA and WDW, so I used these with DMC. This is the first with hungarian words.
I used aida because of my sister. She stitches goblein, not cross stitch and I think aida is easy for beginner. :)


7 megjegyzés:

Márti írta...

Nagyon szép színeket válogattál össze, tetszik! :)

Nina írta...

Szép :) Szép lesz! Imádom ezt a képet, szerintem én nyáron fogom meghímezni magamnak :)

Csandi írta...

Nagyon aranyos ez a minta:) Kíváncsian várom milyen lesz a kész mű, remélem azt is megmutatod:)

Edit írta...

Olyan szep!!! :)

Babs írta...

It looks nice, even without the original threads.

Love, Babs

Kryx írta...

Köszönöm lányok! :) Kész van a második is, csak technikai problémák miatt kb két hétnyi elmaradásom van a mutogatásokkal. Tesóm is lelkesen hímezget és emleget téged Nina, hogy mennyire jó ötlet a doboz készítés. Még egy lelkes hímzőt köszönthetünk a társaságunkban. :))

Kryx írta...

Thanks Babs! :) If my sister will be the stither I think I would buy her the original with linen, not aida. :)) Hihihi :)