2010. január 1., péntek

BUÉK

Úgy elterveztem, hogy egy szuper bejegyzéssel kezdem 3-án az új évet, mikor visszamegyünk Bp-re és rendes netem lesz, nem mobilnet, erre én tervezek, de más végez... Apósomat megműtötték 29-én, szerencsére hazaadták, saját hülyesége miatt volt muszáj, húzta-halasztotta az orvost... nem is fűznék többet hozzá, megvan a véleményem a 60 feletti gondolkodásmódjáról. :)
Szilveszterre belázasodott a lányom, így itthoni bulit tartottunk, Brodwayszilveszter az M1-en. Erről még nem írtam szerintem, de imádom az Operett színházat, bérletem is van és jöhet bármi zenés darab, de főleg musical. :) Úgyhogy nekem direkt jól jött egy kis tévézés. :)
Ja és belekezdtem egy hatalmas munkába... Lanarte, arab lány, immár 3 éve kaptam és mikor megláttam mekkora, megriadtam... de idén kihímzem, bár lehet mást nem is... :) Hozok majd képet, hogy haladok vele.
Szóval képekkel később jövök csak, ha újra otthon leszünk. Addig is hímezzetek sokat, hogy legyen mit nézegetnem. :)
I tried to show you a nice comment with photos, but I really don't have enough time. My father in law was in a hospital, my daugter was ill, so I was at home in New Year day. No party, only I was watching TV with my family. I was very happy, because it was a nice tv show with hungarian musical theater and I love musicals and operetts.
I started to stitch a big pattern, Lanarte: Arabian women. I got it in 2007 and it is too big for me, but I promised to finish it in 2010... :)
I will show you some photos from my present I made and I received soon. Keep stitching! :)

3 megjegyzés:

Carol Anna írta...

Boldog új évet kívánok Nektek!

CathlenKata írta...

Boldog Új évet nektek !

unikat írta...

Boldog új évet!