2009. december 12., szombat

SWAP3 Christmas


Még ezt sem tudtam lefotózni, így kölcsönveszem Marcsi képét a csodaszép ajándékról. Ma elvittem a keresztszemes találkozóra is, ahol megcsodálhatták a többiek és többen hangoztatták, hogy irigyeltek érte! :)

Szóval, csodaszép needlebookot kaptam, amibe ma beköltöztettem az újdonsült ollómat is. A hozzá kapott képeslap is csodaszép, bár Eszter lányom ki akarta sajátítani, mert hát az az ő télapója. Plusz a karácsonyi asztalra kaptam három hímzett szalvétát is, egyszerű karácsonyi motívumokkal, pont passzolni fog a díszes asztalomra. :)


Nem is tudom, tényleg ennyire jó voltam e, hogy ennyi szépséget érdemlek karácsonyra! Vagy csak jók az angyalaim?????? :):):) Köszönöm Marcsi!!! :)
This is my present from Marcsi in SWAP3, organized by Nina. I love all of them!!! I received a needlebook with Renato Parolin Joeux Noel and 3 napkins and a lovely postcard with Santa Claus. :) My 1,5 years old daughter told me the the Santa Claus is not mine, she is the owner. :):)

2 megjegyzés:

Márti írta...

De jó Nektek!!!! Most már egészen biztos, hogy tavasszal megyek talira, én is úgy szeretnék találkozni Veletek!!! :))))))

Marcsitól gyönyörűséges ajándékokat kaptál, már nála is megcsodáltam!!! :)))))

unikat írta...

Örülök, hogy tetszik az ajándék, s hogy örömet tudtam szerezni. Köszönöm, hogy megmutattad a blogodon.
Puszillak