2009. december 12., szombat

Keresztszemes találkozó


... és gondolatolvasás felsőfokon...


Ma voltam először a keresztszemes találkozón és nem tudok úgy lefeküdni, hogy le ne írjam mennyire jól éreztem magam. A lányok nagyon kedvesek (bár ezen meg sem kéne lepődnöm) és végre találkoztam interneten megismert emberekkel, többek között Enikővel, akinek a SWAP angyalkája voltam egyszer, Ninával, aki szervezte a SWAP-ot és Katával is. Plusz bogyimamival és lányával, akivel RR-ben voltunk együtt többször is. :) Pergőkével, akitől tavaly én kaptam a karácsonyi ajándékot, Moklinnal és még sorolhatnám vég nélkül...
Mivel ez a karácsonyi találkozó volt, ajándékoztunk is. Illetve én nem, mert iancsát húztam és ő nem tudott eljönni, ezért megbeszéltük, hogy kedden találkozunk és lebonyolítjuk az ajándékozást.

Az én angyalkám viszont ott volt (Zsuzsa) és én már meg is kaptam az ajándékomat. Ezért is írtam a gondolatolvasást, mert mintha valaki súgott volna neki, olyan eltalált ajándékokat kaptam.

A képet tőle kölcsönöztem, mert nem tudtam kivárni, hogy reggel legyen és fotózzak. A tralala mintát meg akartam hímezni magamnak, a kockát kinéztem a keresztszemes újságból, de egyedül nem vágtam neki, későbbre terveztük a közös hímzést. Az ollót pedig férjemtől kértem karácsonyra, miután Schila megmutatta egy hónapja, hogy ő ilyet vett, igaz Schila? :):):)

Szerencsére férjem angyalkája lustább és még nem vásárolt be, de rögtön kért is másik kívánságot. :):)

Szóval, Zsuzsa, imádom mindet és holnap szögelek, hogy ki tudjam méltó helyére tenni a bannert!!! Mindenkinek ilyen klassz ajándékokat kívánok karácsonyra. :):)

5 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Kriszti!
Örülök, hogy örülsz! :) Tényleg nekem ma ez a legnagyobb örömöm, hogy láttam, ahogy kibontod, és őszintén örültél az ajándékoknak!
Többször elolvastam most a bejegyzésedet, mert jó olvasni, így pár óra elteltével is, hogy jók voltak a megérzéseim!
Használd egészséggel mindet! :D

Márti írta...

Gyönyörű ajándékokat kaptál, nagyon tetszenek - én is úgy látom, hogy Zsuzsa nagyon eltalálta!!!!! :)))

Carol Anna írta...

Szépséges ajándékokat kaptál! :-)

unikat írta...

Csodaszépeket kaptál! De jó lehet egy ilyen találkozó!

Kryx írta...

Tényleg jó volt a találkozó, vittem gyümölcskenyeret, ittunk teát és olyan jó kis hangulata volt. :)