2014. szeptember 28., vasárnap

Nyári alkotások Múltkor nem mutattam, de gyors sikerélményre vágytam, így nyáron készítettem egy cicát Halloweenre. Nem ünnepeljük, így díszeim sincsenek, de most akarok párat készíteni.
 Barátnőmnek kezdtem el ezt a képet sok-sok évvel ezelőtt, aztán eltettem valahová mélyre, költöztünk, doboz alján lapult és nem készült el. Nyáron előszedtem és befejeztem végre. Mesi figyelsz? Ez már kész, ha tudunk találkozni át is adom, de neked kell vasalni és kitalálni, hogy mi legyen belőle.

 Ugyancsak így jártam a télapós képpel, Eszter ovijába készítettem karácsonyra, aztán hiányzott egy szín és nem fejeztem be. A szín még most is hiányzik, ezért annyira bordó a télapó sapkája, de Eszter megtalálta és nem hagyott békén nyaralás alatt, hogy fejezzük be, a színt is ő rakta hozzá, így rendhagyó lett. De legalább egyedi. :) Most már ovi híján a szobájába készül akasztós belőle.


Van nekem most már egy ex-kolléganőm, akivel a baglyokkal kapcsolatban van pár közös élményünk és olyan poénok, amit csak mi értünk. A triumvirátus jegyében készült el ez a 3 baglyos párna sok szeretettel neki, mert nem csak a munkát hagyta itt, hanem a várost is és most az új nappalijában mosolyognak a baglyok, hogy emlékezzen ránk. :) Ne felejts el minket, majd megyünk ellenőrizni, hogy tényleg figyelnek e a baglyok. Egyébként pedig sok bagolymentes hónapot kívánunk! :)

Nincsenek megjegyzések: