2012. október 16., kedd

Hímzések

 Van annak is előnye, ha nem írok naponta. :) így most úgy néz ki, hogy mennyi mindent hímeztem rövid idő alatt, pedig ezek ennek az évnek a termései. A cicákat még 2011-ben kezdtem és amennyire tetszett eredetileg a minta, most már nem találom a helyét a lakásban.
Az otthon édes otthon képet akkor kezdtem el hímezni, mikor elkezdtünk  házat keresni és badar fejjel azt írtam, hogy mire elkészül, lesz hová kitenni. Hát így is lett, de viszonylag sokat vártam rá.

 Karácsonyra készültek, de még nem tudom hogy fogom befejezni őket, mert most nagy projektbe fogtam. Mézeskalács SAL mintáját hímzem az óvónéniknek karácsonyra. :) Hát kettő már majdnem kész, de azóta kaptam megrendelést még 3-ra. Nekem már tuti nem fog készülni egy sem a fámra. :)

5 megjegyzés:

Andulka írta...

A cicák nagyon tetszenek! Esetleg a lánykád szobájába nem tudnád kirakni?
A mézeskalács Sal figuráival én is szemezek!

Kryx írta...

A kiscsajnak most lett új szobája, ami tiszta fehér és van benne két színes csík vízszintesen (rózsaszín és zöld) és most katicákban utazik. Azt hiszem karácsonyra elajándékozom őket. :)

László Kinga írta...

Nagyon tetszik mindegyik hímzésed, szépek nagyon!

Edit írta...

A cicákból fekete-fehér párnákat tudnék elképzelni. Szerintem nagyon mutatósak lennének - persze, ha volna hová kirakni őket. Hozzánk se illene, ne is akard nekem adni. :DDD
Erről jut eszembe, más színben viszont jó lenne - elkérhetem a mintákat? Hátha lesz kedvem elkészíteni őket magunknak, vagy ajándékba adni egy ilyet - lenne is kinek.
A többi hímzésed is nagyon klassz. A házikósnak van már helye?

Kryx írta...

Kinga, köszönöm. Átlátogattam hozzád is, nagyon klassz a terítőd. :)

Phan, mintát küldök este a cicákokról. A házikósnak lesz helye az új falon, csak keretezni kellene.