2010. július 7., szerda

Jó régen írtam... ez annak tudható be, hogy anyánál vagyunk otthon vidéken. A meleg elől léptünk le, ez az utolsó igazán szabad nyarunk Eszterrel és gondoltam kihasználjuk a kert adta lehetőségeket. A mobilnet pedig nálunk nem igazán működik, feltölteni több óra, letölteni szintén. Így titeket is ritkán látogathatlak, de azért próbálok türelmesen várni a képek betöltésére. :) Hímezni azért van időm. A fenti tűtartós madár Judit barátnőmnek készült szülinapjára. Nagyon jó volt hímezni, az összeállítás volt egy kicsit macerás, mert el akart csúszni a filcanyag.

I am at my mom's home in countryside with my daughter without web. I cannot check your website day by day, but sometimes I see your new finishing.
I am stitching and playing with Eszter. I made this needlebook for my friend, Judit. She love lilac and she also stitchs a lot. :) I hope she likes it.


Tesóm és párja pedig bejelentették, hogy szeptemberben összeházasodnak. Kis esküvő lesz, a szűk családdal, úgyhogy most elkezdtem hímezni egy esküvős köszöntőt nekik. A kontúr hiányzik már csak, remélem szeretni fogják.

It will be my sister's wedding in September and I am stitching this Tatty teddy wedding sample for you and Krisztián. I hope they will like it.


7 megjegyzés:

Andulka írta...

Használd ki az időt a kislányoddal!
A tűtartós madárka nagyon aranyos és a macis is nagyon tetszik!

Judit írta...

Eszter is biztos élvezi a kertet!
Ezt a TT képet én is hímeztem, nekem rémálom volt a kontúr...

Emese írta...

Tetszik a TT nagyon! Én még nem hímeztem ilyet csak hallom mindig milyen sok(k) a kontúrozása :)
És köszi, hogy jelentkeztél a játékomba, sok szerencsét kívánok neked is (nem találtam e-mail címet amire irjak ezért itt)
Emese.

Jucus írta...

Nagy ötlet ez a madárkás tűtartó és végülis nagyon szépen kivitelezted!
Az esküvős is nagyon tetszik, szerintem meglesz a kívánt hatás!

Justflo írta...

Very pretty . Beautiful colours.

pinta írta...

I like the little bird
ciao
pinta

Smily írta...

Nagyon tetszik