2010. április 14., szerda

Lányok... ááááááááááááááááá

Kicsikatónál olvastam egy megjegyzést, hogy ki és hogyan kezeli a kommenteket. Szomorkodtam is, hogy jajj, engem olvasnak, de senki nem ír... erre Csandi írt nekem, hogy ő bizony kommentel, csak nem jelenik meg és nézzem már meg, hogy mi történhetett.

Nos a válasz, hogy fogalmam sincs, mert nem változtattam az eredeti beállításokon, mégis most látom, hogy moderálásra vár 21 üzenet...

Úgyhogy mindenkitől elnézést kérek és imádom, hogy írtok és mindjárt mindent intézek és válaszolok... és köszönöm Andi, hogy szóltál! :) Meg persze nektek is, hogy írtok!!!!! :) JUPPI!!! Most pedig visszaállítom, hogy automatikusan fogadja a kommenteket, ha megtalálom hol kell. :)))

Sorry for my mistake, I don't know what has happened, but I couldn't see your comments for 2 months and I didn't answer. Csandi told me that she left some comments and she didn't see in my blog. I checked my profile and found 21 comments to accept... I love your comments and in the future it will be automatically showing on my blog. Thank you so much!

3 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Már csak ezért is érdemes volt megírni azt a posztot... Sikerült azóta megtalálnod a beállítást?

Kryx írta...

Igen, pont most módosítom :)))) Örülök, hogy megírtad! :)

norcsella írta...

Már látom megvan a megoldás! :o)