2013. február 27., szerda

Tavasz - Spring

Nem azért, mert nagyon várom már és azért sem, mert szeretem a nyuszikat és a cicákat. :) A lányom már nem akarja odaadni az ovinak, így lehet, hogy újra kell hímeznem. Két virág gomb még hiányzik róla.
This is for my daughter's group in kindergarden. :) It is called CAT group. :) My daughter likes this and she wants to keep it. :) I think I should stitch it again. :) Two flower buttons are missing.

2013. február 26., kedd

Sálak - Scarfs

Kihasználtam az 1001fonal téli kiárusítását és vásároltam 3 motring Sirdar Aruba fonalat :) Nagyon elégedett voltam vele, mert a neten talált videó alapján a sálat kb 1 óra alatt elkészítettem. A barnás sógornőmé lett a tortával együtt szülinapjára.


 A rózsaszínet pedig egy névnapi buli alatt készítettem el, lányom nagy örömére, mert rögtön közölte, hogy az az övé. Úgyhogy nekem marad a lilás. :)

I bought some yarns from 1001fonal and made two scarfs at the weekend. One of them was a present of my sister-in-law with the birthday cake. My daughter declared that the pink one is her, so I have to choose another one for me. :)
The Sirdar Aruba is a very nice yarn, I used the video to learn how to knit and I finished 1 scarf in 1 hour only.

2013. február 7., csütörtök

Tervek

Ismeritek ezt a sorozatot? Lányom Cica csoportba jár és úgy gondoltam, hogy elkészítem mind a négyet. Először a tavasszal kezdtem, hogy mire a nyuszi érkezik, ki is tudják tenni a falra. Még nem tudom, hogyan fejezzem be, van ötleteket? Mi a legegyszerűbb az oviban? Legyen banner vagy patchwork kombinációval készítsem el? A virágokat gombbal szeretném helyettesíteni, mert ezt a fajtát nem találtam meg sehol.


Do you know these series? The group of the kindergarten is called "CAT" and I decided to stitch all 4 seasons to them. I started with Spring but I don't have idea for finishing. Will it be a banner? Combine with patchwork techniques? I should substitute the little white flower with buttons.